BJ Chen Research Plan

【陳帛鈞個人研究計畫】2010/11/17  

Short-term research goal:
Modify the eyeball structrue of original generation in order to lower the error caused by mechanisms and manufacture process.
Use acrylics, server motors and mini Cam to produce a visual system with 5 D.O.F. which is now mainly for distance measurement.

Long-term goal:

Learn the codes to control the eyeball actions and then improve the function of the system.

短期目標:
修改前一代的眼球機構,將因為機構和製造方面造成的誤差降到最低。
利用壓克力材料,伺服馬達,與mini Cam ,製作一個具有五自由度的目前主要用來測量距離的視覺系統。

長期目標:
學習控制眼球系統的程式碼,並進一步提升眼球系統的功能性。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: